Marcus i Martinus nas konačno poveli u obilazak svoje kuće!

MMeri godinama mole Marcusa i Martinusa za istu stvar, a to je da ih oni povedu u oblizak svoje kuće! Možda je za momke to bilo preveliko zadiranje u privatnost, ali sad su ipak odlučili da tu želju ispune i objave video na YouTubeu koji će vam dati odgovor na sva pitanja!

Ono što vam verovatno neće iznenaditi jeste da se dom momaka ne razlikuje puno od kuća i stanova u kojima mi živimo! To je jasno u svakom momentu, ali možda najviše kad ukapirate da je i njihova dnevna soba prilično jednostavna, i da u njoj nema baš ničeg ekstravagantnog što bi ukazivalo da je u pitanju dom velikih zvezda! Jedino društvo pravio im je Tico, dok je ostatak porodice, uključujući eMMu nestao u akciji!

Zapravo, da ste u kući nekog ko je uspešan u svetu muzike mogli biste da zapazite samo po par priznanja koja su na vidnom mestu, poput onog koje su dobili za osvajanje Melodi Grand Prix Junior festivala još 2012. godine! “Sećam se da kad smo dobili ovu nagradu, udario sam rukom o njen veoma oštar deo. Baš je oštar”, priseća se Marcus. “Međutim, to je veoma kul nagrada!” dodaje on.

Momci su nas onda proveli kroz svoje prostorije, poput jedne velike sobe u kojoj čuvaju sve trofeje, pa i primerke svojih albuma i knjiga! Nakon toga, dobili smo priliku da zavirimo i u njihov mali kućni studio koji im je veoma dragocen u vreme pandemije! Ono čega još definitivno nema u većini naših kuća jeste đakuzi koji momci drže na terasi na spratu, a odakle se pruža prelep pogled… a što nismo mogli da vidimo jer je bio mrkli mrak!

Pročitajte još  Dobri momci: Marcus i Martinus uputili izvinjenje svom fandomu!

I spavaće sobe momaka su jako slatke, male i udobne a svaki od njih ima svoj kompjuter (sve sa kucom na monitoru!) kako bi mogli i da se igraju zajedno! Ono što nismo videli jeste okolina njihove kuće, ali momci su obećali i da će to snimiti ukoliko vam se ovaj video dopadne.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.