Marcus i Martinus konačno imaju ideju kad bi mogli da nam dođu!

Marcus i Martinus godinama nisu išli na turneju, što je nažalost, mnogo naštetilo njihovoj karijeri. Momci su nam ipak u intervjuu skrenuli pažnju koliko žele ponovo da nastupaju, a mi smo pokušali da saznamo sve što možemo o seriji koncerata koje pripremaju. Ono što sve mora da nas obraduje je njihova velika i iskrena želja da nam se vrate u Srbiju, pa samim tim i u još neke zemlje regiona.

Odgovarajući na vaša pitanja vezana za turneju, momci su izneli svoja predviđanja. “Pa, mi se nadamo da ćemo moći na turneju u 2022. godini. Nadamo se, ukoliko sve bude otvoreno. Ako se to desi, mislim da ćemo ići na turneju, ali to je pod znakom pitanja. Ako se zemlje otvore, ako ljudi budu vakcinisani. Zato čekamo i gledamo šta se dešava sa drugim ljudima. Zara Larsson kreće sa turnejom u novembru”, ističu oni.

“Da, samo želimo da vidimo šta drugi rade, a mi već planiramo turneju. Sve je na tome da vidimo da li ovo funkcioniše i da nakon toga krenemo na turneju.” Momke smo pokušali da motivišemo da nam dođu na još jedan način – time što im garantujemo da ćemo im u Srbiju prirediti nešto što nema niko drugi, a što je jako, jako blisko njihovom srcu.

“Naravno da će Srbija biti deo naše nove turneje”, kažu oni. “Mi jako volimo Srbiju, bili smo tamo ranije, fanovi su sjajni i naravno da ste nam na listi”. Za kraj priče o koncertima, momci kažu da ne znaju da li će biti prilike da ih poljubite u obraz, ali ne jer oni to ne žele, već jer ne znaju da li će korona u potpunosti proći ili ne! Mi se nadamo da ste pogledali kompletan intervju!

Pročitajte još  Meetup sa Marcusom i Martinusom u Beogradu veoma neizvestan, uključite se odmah u akciju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Marcus i Martinus konačno imaju ideju kad bi mogli da nam dođu!

  1. 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Hoće li doć u Hrvatsku? 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 🥺 🥺 🥺

  2. Da hoće li doći? Ja ih stvarno volim ko i svaki MMer i želim da dođu i nama u Hrvatsku😊☺️

  3. Svi MMeri iz Hrvatske pozivaju Marcusa i Martinus da nam dođu i u Hrvatsku jer ih mi obožavamoooo😘😍❤️🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.