Uplašili fandom: Marcus i Martinus imaju najpotresniju fotku 2021. godine

Marcus i Martinus prilično su aktivni na Instagramu ove godine, čime nadoknađuju to što već godinama ništa ne objavljuju na svojim privatnim profilima. Ipak, jedna nedavna objava deluje veoma potresno, i čak zbunjujuće, a načinjena je na groblju.

Na apsolutno pretužnoj fotki, vidimo Marcusa i Martinusa sa po jednom žutom ružom kako tužno gledaju u kameru, a ispred njih nalazi se nadgrobni spomenik. Uz sve ovo, momci su napisali, “Nedostaješ nam sve više svakog dana. Nažalost si preminula pola godine pre nego što je naša karijera započela, ali znamo da nas gledaš sa neba. Srećan rođendan, volimo te mama.”

Ovo “Volimo te mama” zbunilo je mnoge, ali “Mama” je očigledno bio nadimak za njihovu baku. Nije teško pretpostaviti da ju je tako zvao njen sin, a tata Marcusa i Martinusa, a da su onda to svi usvojili. Nažalost, Andi Gunnarsen preminula je skoro pre 10 godina i to zaista premlada, sa samo 62 godine.

Da je danas živa, mislimo da bi ona bila jako ponosna na svoja dva dečaka, ne samo zbog toga što su postigli kao zvezde, već i jer su do dana današnjeg ostali oni isti dobri neiskvareni momci. Nas samo srce boli što im karijera toliko tapka u mestu, jer imaju sve što je potrebno da postignu mnogo više od drugih.

Pročitajte još  Marcus otkrio našim MMerima: Još uvek sam bolestan!

Osim što pratimo njihove aktivnosti, mi ne možemo da uradimo mnogo više da to promenimo, već samo možemo da se nadamo da njihov tim zna šta radi. Ova godina izgleda nam neće doneti njihov album, već možda 5-6 pesama u najboljem slučaju, a teško da će biti i turneje. Ona bi uz mnogo sreće mogla biti najavljena do jeseni, a kako će izgledati i da li će obuhvatati i nas, gotovo je nemoguće reći.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.