Marcus i Martinus hrabroj Katarini iz Srbije: Ponosni smo na tebe

Marcus i Martinus u utorak su nam još jednom demonstrirali koliko svoje fandom! Oni su se tako u Instagram Liveu sa Famozom obratili svojoj MMerki Katarini, a nakon što su čuli da je ona imala porodičnu tragediju koja ju je sprečila da upozna momke.

Naime, mi smo Live planirali da uradimo u društvu Katarine koja u školi uči norveški, a sve zato jer su je Marcus i Martinus inspirisali na to! Mislili smo kako bi bilo jako zabavno da im Kata priča o tome kako izgleda učenje jezika, kao i da joj momci daju par korisnih saveta koji će joj pomoći da ga brže savlada. Nažalost, do toga nije došlo, i blizancima je bilo baš krivo zbog toga.

“Htela sam da vam kažem kako je naš prvi plan bio da jedan MMer bude sa nama danas, Katarina. Ona je odlučila da uči norveški zbog vas, ali je doživela ličnu tragediju, jer joj je mama preminula pa nije mogla da bude ovde”, ispričala im je naša Valentina. “Volela bih da joj snimite neku posebnu poruku”.

Pročitajte još  Ne zaboravite da im čestitate: Marcus i Martinus stigli na meetup, neverovatna gužva!

Momci se zatim obratili svojoj MMerki, rekavši da su je i oni očekivali jer smo im je najavili kad smo dogovarali ovaj live. “Znamo da je Katarina trebalo da bude ovde. Naravno da nam je jako žao zbog toga što joj se desilo i njenog gubitka. Isto tako, jako smo ponosni na nju i ona nas inspiriše jer uči norveški, samo zbog nas. Nadamo se da ćemo je jednog dana videti, upoznati i možda pričati norveški, to bi bilo sjajno”, priča Marcus.

“Ona zvuči kao jedno divno ljudsko biće i bilo bi divno jednom je upoznati.” Famoza će učiniti da do tog susreta dođe, a s obzirom da zaista imamo sreće da imamo odlične odnose sa momcima i njihovim timom, verujemo da će se to desiti ukoliko nam oni budu dolazili na svojoj sledećoj turneji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Beskrajno zahvalni: Rasprodat prvi koncert Marcusa i Martinusa na Balkanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.