Hvale vredno: Marcus i Martinus dan proveli čisteći prirodu

Iako se u Norveškoj mnogo vodi računa o čistoći prirodi, čak i tamo je mnogo neodgovornih pojedinaca koji je zagađuju. Marcus i Martinus zato su odlučili da dan posvete čišćenju svoje okoline, nadajući se pritom da će inspirisati i svoje MMere da se povedu istim primerom.

U njihovoj Instagram objavi možemo ih videti kako u pauzi od zabavnijih aktivnosti čiste obalu jezera, a u komentaru kažu, “Priroda na dalekom severu gde mi živimo je neverovatna. Najgora stvar koja može da se desi u ovom delu sveta, što je i naš deo sveta, jeste da ga pustimo da bude uništen usled plastike, otpada i drugih stvari koje ljudi rade. Možemo li svi da se složimo oko toga da više radimo za planetu, prirodu i našu zajedničku budućnost ove godine? Sakupljali smo plastiku i otpad u našoj okolini. Šta vi možete da uradite za mesto gde živite? Izađite i načinite neki napor uz hešteg #MMersforfuture, postujte o tome i tagujte nas.

MMeri se već uključuju, o čemu svedoči da je spomenuti hešteg upotrebljen već preko 7000 puta, a mi možemo samo da dodamo i da je još važnije od čišćenja planete to da je ne prljamo dodatno. Već ako đubre počnemo da bacamo samo u kante, slika o nama biće mnogo drugačija!

Pročitajte još  Evo šta vas očekuje: U petak u 19.30h je premijera Famoza intervjua sa Marcusom i Martinusom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Hvale vredno: Marcus i Martinus dan proveli čisteći prirodu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.