Marcus i Martinus: Alkohol ne želimo da probamo, a ni energetska pića!

Svedoci smo toga da su mnoge mlade zvezde bile u ozbiljnim problemima i pre tinejdžerskog doba, ali Marcus i Martinus izgleda uspevaju da krenu stranputicom, pa u razgovoru za norveški portal Halden ističu da ne padaju u iskušenja jer ih nezdrav život nimalo ne privlači.

“Nikad nismo ni liznuli alkohol”, kažu oni. “Doduše, skoro nam ga niko i ne nudi, jer ne volimo da idemo po žurkama. Znamo da nažalost mnogi naši vršnjaci piju. Mi imamo jasan stav – ne pada nam na pamet da to probamo. Istovremeno, želimo da budemo dobri uzori našem fandomu.”

MM su uvek toliko puni energije da bi neko pomislio kako konzumiraju i takođe ne baš zdrava energetska pića, ali oni otkrivaju da su i to zabranili sebi! “Nikad to nismo probali. Nije nam ni potrebno. OK, volimo da pijemo gazirane sokove, ali ne vidimo razlog da se loše osećamo zbog toga”, zaključuju oni. Alkoholizam je nažalost veliki problem među mladima, a u našem regionu je vrlo izražen. Pored toliko lepih stvari u životu, zašto trošiti novac i zdravlje na nešto što može samo loše da utiče na nas?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odabrali smo tri dobitnika karata za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

7 thoughts on “Marcus i Martinus: Alkohol ne želimo da probamo, a ni energetska pića!

 1. Isti kao i ja.Na ekskurziji mi je jednda moja pokjna drugarica govorila da nisam tinejdžerka ako ne pijem energetsko piće.
  I mene to nikada nije privlačilo.Isti su kao i ja.Najsrećnija sam što imam tako pametne,lepe i slatke idole.

  1. Sta je tvojoj drugarici?Jel stvarno mrtva ili se ne druzis sa njom?SRY sto pitam!

   1. Ari queen
    Pa bila bi živa da nije nenormalno mnogo pila energetska pića,i alkohol.A nije smela jer je imala problema sa srcem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.