Marcus i Martinus se vratili na scenu prelepim videom, stižu i nove pesme

Prošlo je već više od mesec dana kako smo poslednji put pisali o Marcusu i Martinusu, ali činjenica je da momci zaista nisu bili previše aktivni. Na sreću, to se sad menja, pa MMeri konačno imaju čemu da se raduju! Prvi korak momci su načinili prethodne večeri, a nakon što su imali nastup uživo na norveškoj nacionalnoj televiziji, i to u duetu sa Stigom Brennerom.

Naravno, u pitanje je numera “Misarabel”, što je ne samo prvi duet momaka posle dužeg vremena, već i njihova prva pesma na norveškom posle nekoliko godina! Momke i njihovog prijatelja možemo videti unutar jednog velikog teatra, njih dvojica imaju šminku pajaca, dok se ljuljaju i izgledaju preslatko! Nažalost, zbog korone, momci nisu imali previše prilike da promovišu ovu pesmu, pa su se jako radovali ovoj šansi!

MMere je obradovala i jedna njihova objava koja je stigla ranije ove nedelje, a gde njih dvojicu vidimo u studiju. Sve to prati komentar “U studiju smo, pravimo muziku za sve vas.” Ako se sećate, momci su nam u intervjuu uživo rekli da za ovu godinu planiraju nekoliko novih pesama, dok od albuma po svemu sudeći nema ništa dok korona kriza ne prođe. Ipak, s obzirom da sve ovo traje isuviše dugo, možda će oni i promeniti tu odluku!

Pročitajte još  Sinoćni koncert MM i Jasona Derula otkazan, momci jako razočarani!

O bilo kakvim daljim planovima zaista je jako teško govoriti. Iako smo se svi nadali da će ove godine biti turneje, čini nam se da u ovom trenutku moramo biti presrećni ukoliko se uopšte desi da oni pre kraja 2021. godine zakažu neke buduće nastupe. Sve ovo jeste jako frustrirajuće, pogotovu jer mi ne možemo da uradimo ništa nego da nastavimo da čekamo. Zato je svaka aktivnost momaka toliko dragocena da oni zadrže svoje prisustvo u javnosti – za mlade izvođače to je izuzetno važno!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.