Marcus i Martinus se i dalje nadaju turneji na jesen!

COVID-19 izazvao je veliku epidemiju širom planete, što nas je jednostavno primoralo na socijalnu distancu i samoizolaciju kako bismo sprečili širenje ovog virusa kako bismo što pre bili u mogućnosti da se vratimo normalnim životima. Međutim, neke stvari neće biti iste, tačnije moguće na neki duži vremenski period, zbog zabrane okupljanja velikog broja ljudi na jednom mestu, zbog opasnosti od širenja spomenutog virusa, a u tu kategoriju definitivno spadaju koncerti. O tome smo već imali priliku da vam pišemo, a to je da se predviđa na koncerti neće smeti da se drže u narednih 15 do 18 meseci, odnosno kako je jedan ugledni profesor prognozirao ništa od koncerata pre jeseni 2021. godine!

Veliki festivali širom planete poput Koačele odloženi su za jesen ove godine, dok su muzička takmičenja poput Evrovizije odlučile da otkažu ovogodišnje izidanje i održe regularno novo takmičenje naredne godine, dok su sportska takmičenja kao što je olimpijada u Tokiju odložena za 2021. godinu. Ipak, blizanci iz Norveške o kojima još uvek dobijamo veliki broj pitanja na našim društvenim mrežama, polažu nadu u to da će turneje ipak moći da se održe na jesen ove godine.

Marcus i Martinus su u novom intervjuu preko video poziva govorili o svom novom albumu koji već jako dugo spremaju, ali i o turneji koju priželjkuju toliko jako koliko i vi, jer je to od načina da se vrate i u naše krajeve. Momci priznaju da im je pomalo dosadno kod kuće kao i svima, ali da se raduju tome da se što pre vrate u muzički studijo i dodaju da sada koriste vreme kako bi učili. “Veoma je teško reći bilo šta o albumu, jer ni mi ništa ne znamo još uvek, niti znamo da li će to biti album, samo različiti singlovi ili EP,” objasnili su blizanci. Kao vrhunac intervjua, došlo je i pitanje o turneji. “Kao i za album, još uvek ništa ne znamo o turneji, ali trebali smo da započnemo turneju ove godine, možda na jesen, međutim biće odložena zbog situacije, jer želimo da svi ostanu bezbedni. Čim ovo prođe, organizovaćemo turneju i možda će trajati duže nego što je planirano,” zaključili su Marcus i Martinus.

Pročitajte još  Martinusu se neko jako sviđa i mnogi MMeri reaguju pogrešno

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Marcus and Martinus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.