Marcus Gunnarsen objasnio zašto sluša Esmu Redžepovu!

Jedna od najčudnijih stvari koju smo videli ove godine, jeste Marcus Gunnarsen koji sa svojom mamom sluša pesmu Esme Redžepove. Kako je to pesma umetnice iz Severne Makedonije dospela do Norveške nikako nam nije bilo jasno, ali je Marcus sve detaljno objasnio u Instagram Liveu sa Famozom!

Prethodnih dana svi smo imali neke teorije. Neki su se pitali da li možda njegova mama vodi poreklo sa naših prostora, dok su drugi mislili da je Marcus pesmu dobio od svog prijatelja iz Srbije, fudbalera Luke Ilića. Famoza teorija bila je da Marcus uči pesme koje se često mogu čuti i na našim svadbama, jer planira da se oženi MMerkom sa ovih prostora. Međutim, istina je skroz drugačija!

Kad ga je naša Valentina upitala da objasni o čemu se tu radi, Marcus je odgovorio, rekavši da je to bilo iznenađenje za njegovu mamu! “Mislim da ona nije čula tu pesmu ranije. Bili smo u Oslu kod nekih prijatelja i tamo sam čuo pesmu. Čuo sam to ‘Čaje šukarije’, to je kul pesma i bilo mi je zabavno.”

Pročitajte još  "Sramota me je što sam MMer": Fandom u Finskoj se obrukao, vređao obolelog Marcusa!

“Kad je bio mamin rođendan, pomislio sam da bi trebalo da joj pustim neku pesmu koju nikad nije čula, i bio sam siguran da nije čula tu. Zato sam je pustio na svom telefonu i napravio smešan video”, objasnio je on. Zbunjeni Martinus onda je upitao svog brata, “Da li je to pesma na srpskom?”, ali je od Marcusa dobio odgovor, “Ne ona kaže da je to makedonski”.

Sa momcima se našalili kad je u pitanju fudbal, pa je Valentina konstatovala da bi za norveški nacionalni tim bilo bolje da je Marcus igrao, jer je nedavno postigao tri gola za sedam minuta! Ovako, Norveška je ispala od Srbije i neće igrati na evropskom prvenstvu naredne godine!

Ipak, Marcus ostaje skroman! “Mislim da smo svi dobro igrali, a i Martinus je dao gol u toj utakmici. Ne mislim da smo dovoljno dobri za reprezentaciju, jer već imaju dobar tim. Oni imaju sjajnu budućnost. Međutim, da, nije išlo protiv Srbije, Srbija ima sjajan tim, nismo imali sreće”, zaključuje on. Pogledajte naš ceo Instagram Live za još interesantnih detalja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Naša najveća želje za 2020. godinu su MMeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.