Mara nam šalje drugi broj svog časopisa “Violetta”!

Famoza.net ovo je 2. broj “Violetta časopisa” nadam se da će vam se svidjeti i da ćete ga objaviti …………….Unaprijed veliko HVALA!

Časopis možete preuzeti odavde

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Mara nam šalje drugi broj svog časopisa “Violetta”!

  1. Skinula sam i procitala,mnogo je bolji od prvog ali ne slazem se sa tvojim misljenjem o Soy Luni,nisi joj pruzila sansu kao i mnogo v-lovera i tinista.Trebala si pogledati jednu epizodi pa suditi kakva je serija,tako sam i ja govorila da je Violetta kopja Patito feo,ne zaboravite tamo je glumilo mnogo glumaca koje danas znamo po violetti.Ne sudi knjigu po koricama,sta ima veze ako nose istu odjecu,ko zna koliko je odjeca iz violette nosena prije iolette,to je samo nacn stednje.I GLAVNO DA JE SOY LUNA TOLIKO LOSA SERIJA I LOSE PRIHVACENA DA LI BI SLAVNI I BOGATI DISEY NASTAVIO SNIMATI SERIJU?Provjeri cinjenice prije nego sto napises nesto!!!

    1. Draga Laura hvala na pohvalama, ja ne osuđujem "Soy Lunu" samo kažem da ima nekakve sličnosti s "Violettom" … Pogledala sam seriju i dobra je.Ja sam čitala teorije prije pisanja, ja to nisam izmislila .. Sve jedno hvala. Pozdrav! 🙂

  2. Tako je! Svaka serija ima osobe kojima se sviđa i kojima ne,ali nema potrebe hejtovati je.Ja imam brdo serija koje mi se ne sviđaju,ali nikada ništa nisam hejtovala,niti ću.Nema potrebe hejtovati ni serije,ni njene glumce,o kojoj god seriji se radilo!Svaka čast Mari koja je napravila ovaj divan časopis,i ja sam veliki Tinista,Jorgista i V-lover i trudiću se da više materijala šaljem famozi,koja je stvarno najbolja stvar koja je ikad izmišljena! Mnogo pomaže čitavoj populaciji tinejdžera iz regiona,a to je baš ono što nam treba!Pročitajte moj blog na Famozi (Zašto sam Tinista,Jorgista i V-lover)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.