Måneskin stiže u Beograd: Ovo je sve što treba da znate!

Ono što je Famoza najavila još 2. avgusta zaista će se desiti, jer pobednici Evrovizije, italijanska grupa Måneskin dolazi u Beograd na proleće, a možda i već u toku naredne zime. Iako informacije za sad ostaju nepotpune, evo najvažnijih stvari koje bi trebalo da znate o njihovom beogradskom koncertu.

Kad Måneskin dolazi?

Kako prenose domaći mediji, Måneskin će koncert održati naredne godine, odnosno u februaru ili martu. U ovom momentu, Måneskin tek zakazuje nastupe za narednu godinu, gde planiraju mnogo koncerata po Evropi, što uključuje i zemlje poput Holandije, Rusije ili Austrije.

Gde će biti održan koncert?

Mnoge će to možda iznenaditi, ali Måneskin neće nastupiti u Beogradskoj areni ili čak u hali Pionir. Umesto toga, već se navodi da će lokacija koncerta biti Beogradski sajam, tačnije njegova hala 1. Ovaj prostor odlikuje veliki kapacitet, a uslovi su dovoljno dobri da su tu nastupale i neke od najvećih muzičkih zvezda poput Erica Claptona, Iron Maidena, Iggy Popa, a u novije vreme dolazili su Pink, Jamiroquai i Duran Duran.

Da li će Måneskin doći u Hrvatsku i druge zemlje regiona?

Koncert u Beogradu jeste prvi najavljeni koncert ove grupe na Balkanu, ali to znači da će on biti i jedini! Kao što smo naveli, sastav trenutno planira turneju, a nemamo sumnje da će oni imati i ponudu za Hrvatsku, pa možda i još neke zemlje regiona. Kad grupe dolaze u naš deo sveta, naravno da im se više isplati da održe nekoliko koncerata, a ne samo jedan.

Kolika će biti cena karata i gde ih kupiti?

S obzirom da Srbija spada među najsiromašnije zemlje Evrope, cene karata moraće da budu niže nego bilo gde drugde. Kolika će im biti cena, u ovom momentu nemoguće je reći. Organizatori su svesni da postoji veliko interesovanje, ali isto tako i da ih pogrešna cena karata može skupo koštati. Ako moramo da pogađamo, rećićemo samo da se cena od 4000 dinara čini kao razumno rešenje. A gde kupiti karte za Maneskin koncert u Beogradu? Verujemo da će to biti najmanji problem, jer ih očekujemo na nekim od poznatih servisa za prodaju karata.

Da li će nevakcinisani moći da uđu na koncert?

Kao glavni inicijator ovog koncerta navodi se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je ujedno i veliki zagovornik vakcinacije. On je već ranije u toku 2021. godine najavljivao koncerte gde će upravo vakcinisani biti pozitivno diskriminisani. To je podrazumevalo da će osobe sa potvrdom o vakcinaciji moći besplatno da preuzmu karte, dok svi ostali moraju da plaćaju i kartu i PCR test. S obzirom da je razočaravajući broj mladih do sad vakcinisan, deluje sasvim realno da se ovakav scenario desi i za koncert Måneskin. Sve informacije koje imamo govore nam da je grad Beograd organizator, tako da imaju pravo da urade šta god požele.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Maneskin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Måneskin stiže u Beograd: Ovo je sve što treba da znate!

  1. Zašto se grad Beograd nije uključio kada je organizator pokušao da dovede Selenu?

    1. Zato što je Selena Gomez megazvezda u poređenju sa Maneskin – daleko je skuplja. Maneskin su mnogo jeftiniji, lakše pristaju da dođu i žive dosta blizu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.