Njihove pesme su na top listama sa BTS-om, Oliviom Rodrigo… Måneskin progovorio o korišćenju droge, novim planovima i svojim protivnicima!

Ako ste do sada mislili da se pobednici Evrovizije nikada ne proslave zaista na svetskom tržištu, 2021. godina će vas ubediti u skroz suprotno, jer italijanska rok grupa Måneskin, koja je odnela pobedu sjajnom pesmom “Zitti e buoni”, ne izlazi iz trendinga širom sveta, njihove pesme slušane su na Spotifyju i nalaze se pri vrhu top lista zajedno sa BTS-om, novim albumom Olivie Rodrigo, i svim velikim globalnim zvezdama!

Osim što su u svetu jako voljeni, i u Srbiji se o atraktivnim Italijanima priča na svakom ćošku, a iz našeg YouTube trendinga ne izlazi njihov nastup “Zitti e buoni” iz finala – da je njihova slava i šira od ove pesme poručuje činjenica da je u trendingu i “I Wanna Be Your Slave”, a milione pregleda i trending ima i njihov uživo nastup obe pesme zajedno!

Sve ovo deluje ludo za pobednike Evrovizije, ali za NME su priznali da im je trn u oku optužba da koriste drogu: “Nije nam bio problem da se testiramo jer smo znali koliko su te priče s*anje. Ne želimo da ljudi pričaju o ovome umesto o našoj muzici” rekla je Victoria, članica benda.

Grupa je taman na vreme objavila album “Teatro d’ira: Vol. I”, a očekuje se da će “Vol II” biti objavljen do kraja godine: “Želimo da radimo nastupe u celoj Evropi, i da zadržimo pažnju publike novim pesmama” otkrivaju oni.

Pročitajte još  Ne, dolazak Måneskin u Srbiju nije otkazan

Damiano David, atraktivni frontmen grupe za kojim ovih dana svi lude, dotakao se i jednog protivnika sa Evrovizije, predstavnika Velike Britanije koji je imao 0 bodova na samom kraju: “Ne razumem zašto je imao nula poena. Ne smatramo da bilo ko tako nešto zaslužuje. Ovo je takmičenje i takve nesrećne okolnosti se dešavaju” kaže on. Ovo samo pokazuje kako ekipa ima poštovanja za sve učesnike – čini se da će Måneskin ostati u trendu duže nego bilo koji prethodni pobednik!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Måneskin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Italijani potvrđuju da Maneskin dolazi u Beograd, karte uskoro u prodaji!

2 thoughts on “Njihove pesme su na top listama sa BTS-om, Oliviom Rodrigo… Måneskin progovorio o korišćenju droge, novim planovima i svojim protivnicima!

  1. Volela bih da nastupaju uživo u Srbiji, kada se stvar sa koronom smiri 🥺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.