Maloletnici ne mogu da ulaze u McDonalds posle 17h!

Lanac restorana brze hrane, McDonalds, potvrdio je da će svi mlađi od 18 godina biti odbijeni posle 17 časova ako nisu u pratnji odrasle osobe. Naime, ova odluka je doneta nakon brojnih incidenata antisocijalnog ponašanja u toj oblasti, kada su zaposleni bili „izloženi verbalnom i fizičkom zlostavljanju“. Zabrana je uvedena u McDonaldsu u ulici Lord St u Liverpulu.

Odluka o uvođenju ograničenja trenutno je privremena, a jedna osoba je ispričala haotične scene kada je obezbeđenje bilo primorano da odbije mušterije: „Dok sam izlazio, obezbeđenje je zaustavilo čoveka za koga je verovao da je tinejdžer i rekao mu da ne puštaju osobe mlađe od 18 godina u restoran posle 17 časova bez odrasle osobe. Čovek je rekao da ima 20 godina, pa mu se obezbeđenje izvinilo i objasnilo da nova politika kompanije znači da ne može sam da pušta grupe tinejdžera.“

Povodom donošenja ove odluke portparol McDonaldsa je naveo: „Tokom poslednjih nedelja, videli smo porast broja incidenata antisocijalnog ponašanja u ovoj oblasti u kojima su naši ljudi izloženi verbalnom i fizičkom zlostavljanju. Vodimo se politikom nulte tolerancije kada je u pitanju kriminal i antisocijalno ponašanje. Ova odluka nije doneta olako i mi blisko sarađujemo sa policijom da pronađemo rešenje i pomognemo u smanjenju ovih incidenata.”

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.