Maksimalna tajnost: Mama i sestra intervjuisale i fotkale Kylie Jenner za časopis, novinarima zabranjen pristup!

Kylie Jenner je već vrlo velika zvezda pa možda i ne čudi što su magazini spremni da joj udovolje svakoj želji kako bi se ona pojavila baš u njihovom izdanju. Kako drugačije objasniti činjenicu da je ona uradila editorijal za magazin Love ali bez novinara!

Koliko god to čudno zvučalo, Kylie je intervjuisala njena mama Kris Jenner a fotke je uradila njena sestra Kendall Jenner, uključujući ovu naslovnicu koja je dosplela na Instagram. Naravno, fotka je urađena vrlo planirano tako da ponovo nije potvrda njene trudnoće o kojoj se toliko pričalo.

Kad je reč o famiiliji, Kim Kardashian je za Božić objavila i poslednju u nizu njihovih tradicionalnih fotki ali ni na njoj kao ni na prethodnih 24 nema Kylie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner ima nove tragove na Snapchatu, fanovi uvereni da najavljuje rođenje devojčice!

One thought on “Maksimalna tajnost: Mama i sestra intervjuisale i fotkale Kylie Jenner za časopis, novinarima zabranjen pristup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.