Majin blog: Pet najboljih filmova Leonarda DiCapria!

Pozdrav Famozo! Opet ja Maja samo sa drugog maila danas Vam šaljem 5 najbolji filmova mog omiljenog glumca Leonarda DiCapria. Jer ide ljeto i namamo šta raditi.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Majin blog: Pet najboljih filmova Leonarda DiCapria!

  1. Ma svaki njegov film je fantastičan pa se pitam kako si uopće uspjela izdvojiti top 5 😂😍😍

  2. Bravo Majo, odlican blog! 🙂
    inace, Famozo poslala sam vam intervju pocetkom maja pa ne znam jeste li zaboravili da ga objavite. 😉

  3. Samo je pitanje za koji uzrast su top 5 filmova? Izvini, ali ovo mogu biti samo tvojih top 5,bez ljutnje. Ili tinejdzerski. Izostaviti naslove kao sto su The beach, Catch me if U can, The wolf of Wall Street, Departed, Shutter Island, Inception???? Ili jos bolje reci, izostaviti apsolutno sve ove filmove???? Ne staviti ni jedan jedini kao poslednji, kao peti…. Ne znam sta bih rekao. Jedino da bi trebalo da me bude sramota sto nisam napisao da fali i Titanic… Da si makar napisala "Mojih top 5 filmova" pa da barem probam da razumem, iako ne bih ni tad pokusao da razumem. Jedini logican zakljucak, ili opravdanje je da nisi pogledala ni jedan od pomenutih naslova.Uzrasta si do 16 godina, Ili jednostavno mrzis ovog coveka…. To bi mi vec bilo jasno.

    1. A dobro, nemoj tako. Već naziv rubrike "Moj blog" govori da je u pitanju lično mišljenje.

      1. Priznajem, bio sam grub, sad mi je cak i zao. Ne znam, naletelo mi je samo. Mnogo volim filmove, nemoguce je nabrojati koliko sam ih samo pogledao. Cenim rad gospodina LDC, mozda i naj glumac svoje generacije iako je jaka konkurencije. Ovim putem se izvinjavam i Maji, jednostavno me je ponelo kada nisam video ni jedan kvalitetan film glumackog asa kao sto je gdin LDC…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.