Majin blog: Kako da naredno ljeto provedete nezaboravno!

Pozdrav svima! Zovem se Maja, tinejđer sam i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, šminku, izlaske i ludo druženje s frendicama! Ovo je moj prvi post na Famozi, a danas ću Vam pričati kako da ljeto 2018. provedete nezaboravno!

Završava škola, odlaze obaveze, a dolazi nam naše sunčano ljeto! Ovo su primjeri kako da Vam Summer 2018. bude jedno od najljepših do sada…

1. Napravite skicu svog ljeta!
Točno tako, ispanirajte svaki dan ljeta. Gdje će te provesti taj dan, kako će te ga provesti i naravno sa kime! Sve to zabilježite u neki od svojih malih dnevnika.

2. Upoznavajte nove prijatelje!
Ovo je zasigurno dobra ideja. Izlazite, družite se i upoznavajte se sa ostalim vršnjacima u svom gradu. Možda i upoznate neku novu ljubav. 😉

3. Iskušavajte!
Napravite neko cool rashlađujuće piće, ispecite neki fora kolač za koji ste sami izradili recept. Ovako ćete naučiti neke tehnike u kuhanju, a to će se roditeljima svidjeti! Ovo je i neki način da za ljeto 2018. steknete više povjerenja u sebe!

4. Provodite svoje vrijeme kvalitetno!
Postoje puno načina kako da kvalitetno provedete svoje vrijeme… Putujte, družite se s prijateljima, čitajte knjige… Možete otići sa svojom bff na neki fora piknik, u neko mirno mjesto koje ste same otkrile.

6. Uživajte u svakom trenutku!
Svaki trenutak ima svoje značenje, bez obzira bio on loš ili dobar. Naučite se nositi sa lošim stvarima i naći pozitivnu stranu istih. A najviše uživajte u veselim trenutcima, te tako steknite više povjerenja u sebe.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

5 thoughts on “Majin blog: Kako da naredno ljeto provedete nezaboravno!

  1. Iskreno obožavam sve blogove na ovu temu, pa mi je i ovaj bio zanimljiv. Odličan početak ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.