Magija u Berlinu: Biebs održao fantastičan koncert, bacao poklone u publiku, fandom pevao sa njim, Belieberi igrali na sceni….

14309862_149313755518118_1482330037_n

Iako smo pre par dana preneli tekst jedne Belieberke koja se toliko razočarala koncertom Biebsa na Islandu da je javno poručila kako više ne pripada ovom fandomu, nastup koji je prošle noći održan u Berlinu prevazišao je sva očekivanja!

Desetine Belieberki koje su provele noć i čitav dan pred ulazom na koncert apsolutno su zadovoljne što su to učinile jer su zauzele najbolja mesta na parteru i prisustvovale jednom od najbolji koncerata na turneji do sad!

cst3eqbwcaajzoa

Koliko je Biebs bio raspoložen govori i to što je molio fandom da pevaju s njim tokom akustičnog dela koncerata a oni su otpevali bukvalno sve, do poslednje reči. Jus je bio raspoložen da komunicira sa publikom i na druga načine – one u prvim redovima malo je ispolivao vodom iz svoje flašice a nakon što je završio svoj solo na bubnjevima, palice je takođe poklonio fandomu! Možda je ipak najlepše bilo kad je pesmu “Life is Worth Living” najavio rečima, “Ova pesma je za moje Beliebere!”

csvkgnkxgaappjf

Iako tokom nastupa na Islandu na sceni nisu bili Belieberi izabrani preko konkursa da plešu uz “Children”, to se desilo u Berlinu pa je sad veoma izvesno da ćemo istu stvar gledati i u Zagrebu. Jedna devojčica kojoj Jus nije mogao da razume ime prošla je najbolje – Jus ju je podigao i zagrlio! Nadajmo se da će ovako dobro biti i u Zagrebu za manje od dva meseca!

Pročitajte još  Fanovi primetili: Selena Gomez lajkovala dve slike Justina Biebera, pa odmah dislajkovala!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Magija u Berlinu: Biebs održao fantastičan koncert, bacao poklone u publiku, fandom pevao sa njim, Belieberi igrali na sceni….

  1. Verujem da su na ovaj koncert uticale kritike sa proslog, jer je nekim beileberima bilo dosadno 😀

  2. Belieberi medju prvim redovima imali su natpise WE ARE UNBREAKABLE koje su drzali tokom pesama Purpose i Live is worth living. To ga je bas pogodilo i zaplakao je. Povratili smo nasu jaku vezu sa njim. Ovo je bio najemotivniji i najlepsi koncert do sada

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.