Madonna i pored pritiska odlučila da peva na finalu Evrovizije!

Iako su mnogi muzičari i javne ličnosti pozivali na bojkot Evrovizije u Izraelu jer veruju da se ova država neprijateljski ponaša prema Palestincima, takmičenje se odvija po planu. Isto tako, konačno je potvrđeno da će se legendarna pevačica pojaviti u finalu, gde će izvesti dve pesme.

Kako se navodi, ona će pevati svoj novi singl “Future” ali i najveći hit, “Like A Prayer”, čemu se više radujemo. Madonna je već rekla da je kritike ne interesuju, a diplomatski je poručila da je protiv svakog vida nasilja i konflikta koji traje decenijama.

Madonna će navodno za dve pesme dobiti čitavih milion dolara, što iz svog džepa plaća jedan izraelski biznismen, pa je to možda i najveći razlog zbog čega je sjajna pevačica pristala da se pojavi na sceni i tako ipak malo poveća ugled takmičenja koje baš i nema zavidnu reputaciju, jer čak i pobednici brzo odu u zaborav i ne izgrade uspešne svetske karijere.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Madonna

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tay, Ari, BTS... Pogledajte najbolje nastupe sa Billbord Music Awardsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.