Madison Beer nije verovala u “Jelenu”: Znala sam da će Justin i Hailey biti zajedno!

Madison Beer je jedna od retkih koja Justina Biebera poznaje od svoje dvanaeste godine, kada ju je on “otkrio”, a potom potpisao ugovor sa njom. Ona je i dan-danas prijateljica sa Justinom, a i Hailey poznaje jako dugo, mnogo pre njene veze sa poznatim pevačem.

“Znala sam da će njih dvoje završiti zajedno”, kaže Madison. Madison takođe tvrdi da on sada češće izbacuje muziku zato što je konačno opet jako srećan. “On je prošao kroz mnogo toga, legalnog i ličnog, i ona je zaista devojka za njega, puna podrške i razumevanja”.

Madison je takođe podelila priču o tome kako je godinu dana pre nego što ju je otkrio Justin čula pesmu “One time” i rekla majci u kolima da će se jednog dana družiti sa Justinom Bieberom “Kunem se, to sam joj rekla, i eto godinu dana kasnije sve to se desilo…mogla sam da odem u školu i kažem siledžijama koji su me svakodnevno maltretirali ‘haha, potpisala sam sa Justinom Bieberom, j*bite se”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Organizator ga ispalio za pare: Justin Bieber otkazao nastup u Montrealu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.