Madison Beer: Ponekad se savetujem sa Justinom Bieberom, uvek mi se činilo da on ima dobro uho za muziku!


Madison Beer je nedavno izbacila svoj prvi mini album, pa su novinari u Engleskoj iskoristili momenat da je upitaju nešto više o samom albumu, ali da li se i dalje savetuje sa Justinom Bieberom oko muzike!

Ono što je već poznato jeste da je Justin Bieber bio smernica za Madison na početku muzičke karijere, računajući u to razne savete koje joj je davao, međutim ona je sada upitana da li ga još uvek pita za savet. Madison je na to odgovorila: “I da i ne, odradio je svoj deo, sad je red na mene, ali on je još uvek osoba do koje mi je stalo i njegovo mišljenje mi je važno. Uvek želim da se uverim da on misli da je kul to što radim. Očigledno ima dobro uvo za muziku, tako da uvek pokrećem stvari od njega i njegovog mišljenja.”

Madison je svoju karijeru počela da gradi od svoje 12 godine iz čega je proizašlo pitanje da li bi menjala ovakav život i živela kao svi ostali ljudi, na šta je odgovorila negativno. Ona kaže da bi ponekada volela da ide sa svojim prijateljima na koledž kada ih vidi kako maturiraju u srednjoj školi, ali kada razmisli, ona ne želi da ide drugim putem i živi normalan život i pre svega ističe da je srećna zbog svojih prijatelja. “Možda bi sve bilo drugačije da nisam objavila video,” priznaje ona.

Pročitajte još  Justin Bieber: Tračerski sajt pokušao da mu podmetne "vređanje obožavateljke"!

Ona ima pesmu pod nazivom “Say It To My Face” na osnovu čega je upitana da li su ljudi dvolični prema njoj. Madison kaže da se do sada nije susrela sa takvom situacijom, ali da ume da prepozna kada je neko dvoličan prema njom, a pored toga ističe da to nećemo videti sa njene strane. “Ako nešto mislim, reći ću toj osobi u lice. Neću pričati iza leđa, pa da tako nešto čuje od drugih, bilo dobro ili loše,” priznaje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Madison Beer

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Madison Beer: Ponekad se savetujem sa Justinom Bieberom, uvek mi se činilo da on ima dobro uho za muziku!

  1. Famozo, tabloidi objavljuju vijesti da je Sel sa Justinom Teruom (ako se tako piše) , da li je to istina? 😕

    1. To nije istina pišu dosta tabloida o tome ali našla sam jednu stranicu gde piše da oni ne flertuju već su samo prijatelji i da je to apsurdno! Evo i dokaz da to piše: ,,The idea that Gomez would start flirting with her close friend and mentor’s estranged husband is simply absurd''

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.