Madison Beer o Biebsovom stanju: Zdrav je i neverovatno srećan, snimili smo nekoliko pesama!

Madison Beer već dugo je saradnica i drugarica Justina Biebera pa se može reći da ga odlično poznaje a u razgovoru za Entertainment Tonight poručila je svima da je sa njim apsolutno sve u redu, bez obzira na povremenu pojavu glasina.

“On je na tako dobrom mestu u svom životu i srećna samo što vidim koliko je on srećan i zdrav”, govorila je Madison na crvenom tepihu uoči WE Day Kalifornija događaja. “Mislim, on ima takav režim, toliko je fokusiran i vođen time da zdravo misli, što je veoma važno”.

Madison ističe i da su njih dvoje često u studiju i da su snimili više pesama. “Hoće li one izaći? Ne znam ali definitivno radimo na nečemu, moraćete da sačekate i vidite! Nešto mi izlazi 12. maja što je vrlo uzbudljivo… moj prvi singl sa mog novog albuma… Nisam preko godinu dana izbacila pesmu što je ludo. Uzbuđena samo što će je svi čuti!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U čemu je problem? Sinčić DJ Khaleda voli zvezde ali od Biebsa mu se samo plače! (video)

2 thoughts on “Madison Beer o Biebsovom stanju: Zdrav je i neverovatno srećan, snimili smo nekoliko pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.