Čeka četvrto dete: Luisana Lopilato pokazala stomak na dodeli Billboard Music Awards!

Sadašnjost ne može biti bolja za Luisanu Lopilato. Zbog svog sjajnog profesionalnog trenutka i važnim produkcijama, srećna je zbog trudnoće. Ranije ove godine, glumica je na svojim društvenim mrežama objavila da čeka svoje četvrto dete, sa Michaelom Bubléom, njenim životnim partnerom.

Zbog svog posla, Luisana i Michael često posećuju važne događaje u vezi sa muzikom i glumom, širom sveta. Ovog vikenda su prisustvovali dodeli Billboard Music Awards, koja je održana u Las Vegasu, a protagonistkinja „Rebelde Way” privukla je svu pažnju. Za ovu posebnu priliku, Luisana je nosila elegantnu haljinu plave boje, koja joj je omogućila da pokaže svoj stomak, tipičan za njenu poodmaklu trudnoću.

Na svojim društvenim mrežama podelili su neke fotografije sa ovog događaja kojem su prvi put prisustvovali, a od svojih pratilaca dobili mnogo ljubavi. Inače, pre nekoliko nedelja, Luisana Lopilato najavila je novu epizodu ​​na svom jutjub kanalu. Ovom prilikom specijalni gost je njen brat.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.