Luis Fonsi brani Biebsa: Da li vi razumete da on ne govori španski?

Justin Bieber bio je žrtva nasilja na koncertu u Švedskoj nakon što je objasnio fanovima da ne može da peva “Despacito” jer ne zna sve stihove. Međutim, Luis Fonsi koji je autor pesme ističe da je tako ponašanje skroz neprimereno!

“Ne mogu da ga krivim što ne zna stihove i mislim da je potrebno da mu to ne zameramo jer španski jezik nije njegov maternji”, priča on za ABC News. “Ne možete očekivati da on odjednom to otpeva bez greške.” Luis poručuje onima koji danas vređaju Biebsa da bi trebalo da znaju koliko je on napora uložio da bi pesma ispala dobro.

“On je pred sobom imao stihove na engleskom ali je odlučio da to odbije i nauči refren na španskom jer je hteo da se sačuva duh pesme. Ja mu aplaudiram što je uzeo vreme da to nauči i uradio je nešto zaista sjajno”, konstatuje on. Nadajmo se da će sad svi malo bolje razumeti Biebsa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin priznaje: Trenutno sam bliskiji sa ocem nego sa majkom!

One thought on “Luis Fonsi brani Biebsa: Da li vi razumete da on ne govori španski?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.