Luda teorija Arianatora: Ariana Grande čeka bebu!

Ariane Grande nema u javnosti već pola godine a mnoge Arianatore to jako podseća na ono što je radila Kylie Jenner koja je sve vreme krila trudnoću i oglasila se tek nakon porođaja!

Oni koji veruju u tu teorije, kažu da je sve jako, jako slično onome što se dešavalo sa Kylie. “Nema je pola godine nigde. Nadam se da ne radi isto što i Kylie”, piše jedna devojka a druga ukazuje na Arine slike koje su nedavno dospele u javnost. Na njima je Ari u masivnoj jakni a i stomak je dodatno prekrila torbom.

Interesantno, slike Ari ne objavljuje ni njen dečko Mac Miller što kod mnogih samo podiže sumnju! Naravno, čini se pre da je Ari ponovila ono što je radila Selena Gomez koja se nakon prekinute “Revival” turneje na duže vreme povukla iz javnosti kako bi se dobro odmorila i spremila za veliki povratak! Šta vi mislite?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Luda teorija Arianatora: Ariana Grande čeka bebu!

  1. Bilo bi divno da Ariana rodi bebu😍😍 samo se nadam da ce se ona oglasiti oko svega ovoga i potvrditi jeli trudna ili ne

  2. Obožavam Ari i samo mislim da radi isto sto je i Sel radila. Nevjerujem bas u ovo ali možda je i istina tko zna.

  3. ne znam, ariana mi bas i ne deluje kao osoba koja bi to krila od javnosti, ali dobra je teorija🙃

  4. Sve je moguće!! Iako bi htjela da rodi a i nebi htjela da rodi jer za sve ima puno razloga

  5. Obe teorije mogu biti tačne. Bilo bi super da dobije bebu. 😍Ali i da radi na novom albumu.

  6. samo se nadam da ce se uskoro izjasniti.
    mada iskreno mislim da nije trudna jer se na dodeli oskara pojavila u uskoj crnoj haljini ,da je trudna obukla bi nesto sire. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.