Louisov tata: Srce mi se slomilo kad sam čuo da ću postati deda!

1132467-45781I37324

Troy Austin se nada da Louis neće ponoviti njegove životne greške.

Čini nam se da ovih dana svi živi imaju komentar na glasine da će Louis Tomlinson iz One Directiona postati otac. Naravno, svi osim Louisa samog.

A sad se u čitavu frku uključio i pevačev neodgovorni otac – Troy Austin, koji tvrdi da mu je srce slomljeno zbog toga što je Briana Jungwirth zatrudnila s njegovim sinom.

Troy je izjavio za engleski Mirror: “Ta vest mi je slomila srce. Mrsko mi je i da pomislim da bi on mogao imati odnos sa svojim detetom kao što sam ja imao s Louisom.“ Hm, mi se samo nadamo da se istorija u ovom slučaju neće ponoviti.

U intervjuu, Louisov otac naveo je i sledeće: “Želeo bih da budem sastavni deo života mog unučeta. Propustio sam mnoge važne trenutke u Louisovom životu i hoću da se iskupim. Sad je defitivno vreme za to jer život je isuviše kratak.”

Ups! Ako smo dobro razumeli, Louisov ćale želi da preko bebe popravi svoje narušene odnose sa sinom? Nismo baš sigurni koliko će se Louisu ta ideja dopasti, ali nikad se ne zna. Za pravi, iskreni oproštaj – nikad nije kasno.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Znaš li šta spaja Harryja Stylesa i Lodovicu Comello?

One thought on “Louisov tata: Srce mi se slomilo kad sam čuo da ću postati deda!

  1. Znate šta? Iskreno ne znam da li je ovo istina, ali ako je istina zašto je onda Briana na twitteru negirala i rekla da nije trudna?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.