Louis Walsh: 1D se ne vraća, samo Niall i Harry će biti uspešni!

12301209_1524198547897579_1588530287_n

Louis Walsh poznat nam je kao X Factor sudija koji je bio u žiriju kad su u šou učestvovali One Direction ali on često vrlo loše govori o njima. On se sad dodatno zamerio Directionerima pošto tvrdi da se uzalud nadaju povratku svog benda!

“Oni su zaradili ogromnu količinu novca ali sad je gotov, samo je pitanje ko će od njih imati solo karijere. Mislim da će Niall biti uspešan, baš kao i Harry”, priča on, poručivši tako praktično da momci sve vreme lažu fandom govoreći da će se vratiti za godinu-dve.

Louis je iskoristio priliku i da uvredi Liamovu devojku Cheryl poručivši kako ona nema talenat. “Mislim da je Nicole Scherzinger bila najbolja sudija – ona ume da peva i nastupa uživo. Za razliku od drugih sudija u šou” rekao je on, dobro znajući da tu spada i Cheryl!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Britanski glumac napao 1D: Njihova muzika nema nikakvu umetničku vrednost!

9 thoughts on “Louis Walsh: 1D se ne vraća, samo Niall i Harry će biti uspešni!

  1. Gde se on nadje da daje nama odg . Ako se vrate vratili su se ako ne onda jedino od njih zelimo to da cujemo. Kraj. Tacka.

    P…S… Mislim da nas fandom slabi zbog ovakvih clankova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.