Louis Tomlinson objavio spot i datume svoje svetske turneje!

Konačno je došlo vreme da se Louis Tomlinson otisne u solo vode! O tome ne svedoči samo njegova najava prvog albuma za koji je i snimio pesmu “We Made It”, već i činjenica da je on upravo objavio i sve datume svoje predstojeće svetske turneje, koja ga ipak neće poslati blizu nama.

No, počnimo redom. “We Made It” je pop pesma u kojoj Louis peva o svom ljubavnom životu, i tome kako je uspeo da sačuva svoju vezu iako se činilo da ona ide ka svom kraju. Tokom videa, upravo gledamo mladi par koji se uspešno bori protiv svih prepreka. Ova numera naći će se na njegovom albumu “Walls” koji nam stiže 31. januara 2020. godine.

Sem toga, Louis je objavio i datume svoje svetske turneje, a verovatno nećete biti nimalo iznenađeni što on nije hteo nimalo da rizikuje kad je reč o gradovima i zemljama koje će posetiti. Njegova turneja kreće 9. marta u Barseloni, a onda slede nastupi u Milanu, Stokholmu, Berlinu, Parizu, Amsterdamu i Britaniji, pre odlaska u Aziju, Australiju, Južnu i Severnu Ameriku. Kao što smo ranije pisali, Louis se sam nudio organizatorima u regionu da dođe, ali niko nije bio zainteresovan da ga pozove.

Pročitajte još  Liam Payne: Louis i ja smo se mrzeli u One Directionu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.