Louis Tomlinson: Ne mogu nikako da uklonim 1D iz svoje biografije!

Iako je Louis Tomlinson godinama radio na novom albumu i dugo ga planirao i promovisao svom fandomu, on je, nažalost, doživeo jednak fijasko kao i Liam Payne i plasirao se očajno kod mnoštva kritičara. Ovo je u neku ruku pokazatelj da ova dva člana One Directiona ne uspevaju da plivaju u solo vodama jednako dobro kao njihove kolege, ali Louis na kraju krajeva ne bi ni želeo da se One Direction ne vrati, jer je bend za njega u glavi uvek tu negde!

Ako niste primetili, Louis je član One Directiona koji i dalje nije izbrisao iz Twitter biografije da je jedna četvrtina 1D-a, a sudeći po njegovim rečima za Hits Radio Breakfast, taj deo i ne planira da briše! “Ja sam ovde jedan od fanova benda, o tome sam nedavno razmišljao. Jednostavno ne mogu da izbrišem taj deo, ostaće tu” otkriva Louis.

Louis je i pričao o tome koliko je bio ljut što se bend raspada, i koliko nije mogao to da prihvati. “Prvo sam bio strašno besan, tako mnogo smo radili… Neko bi rekao i previše, ali to je prirodno kad ste bend tolike veličine. Mislio sam da ću moći mentalno da se pripremim za to, ali mnogo me je pogodilo. Iako ne razumem njihove individualne razloge, sad shvatam da moram da ih poštujem” priznaje on.

Pročitajte još  "Tu smo za tebe, ponosimo se koliko si jak": Liam, Zayn i Niall odmah poslali podršku Louisu

Problemi koje je Louis imao u svojoj porodici i dva smrtna slučaja neizbežna su tema i dalje u svim njegovim intervjuima, pa i na BBC-ju nisu odustali od toga da izvuku nešto novo od Louisa vezano za tu temu, zbog čega se on izuzetno naljutio i zakleo da neće nikad više ići kod njih. “Izbacio sam prvi album i došao sam da razgovaram o tome. Samo tražim poštovanje moje odluke da ne razgovaram o nečemu što me toliko boli” rekao je Louis otvoreno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ludnica: Harry Styles zvanično najavio svoj prvi singl, odmah postao vodeći Twitter trend! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.