Louis Tomlinson: Mama me je pred smrt molila da se pomirim sa Zaynom, sad se volimo više nego ikad!

Zayn Malik i Louis Tomlinson već godinama su u očajnim odnosima a Louis je sad medijima otkrio da je jedna od poslednjih želja njegove mame koja je umrla od leukemije u decembru bila da se po svaku cenu pomiri sa svojim kolegom iz benda.

“Moja mama mi je rekla, ‘Moraš ponovo da pričaš sa Zaynom. Život je jednostavno prekratak. Intuicija majki je luda. Meni je to uvek bilo natprirodno. Moja mama je uvek znala šta osećam i šta želim”, kaže Louis u razgovoru za The Sun. “Ja ne mogu da podnesem da sam u svađi sa bilo kim. Jednostavno nisam takav”, objašnjava on i kaže da je ispunio želju svoje mame.

“Javio sam mu se telefonom a posle smo se i sreli i bilo je lepo. Zayn je uvek bio dobar po mene u bendu ako bih hteo da se zezamo. Uvek sam video samo dobro u njemu ali sam ga i gledao dok je pravio neke skroz pogrešne odluke. Međutim, on je samo pomalo neshvaćen. Sad nam je zaista stalo jednom do drugoga. Čak naivno verujem da smo sad bolji prijatelji nego što smo ikad bili”, zaključuje on i verovatno nabacuje osmeh na lice svakog Directionera!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigao je novi Famoza Stars: Pogledajte priču o Louisu Tomlinsonu!

3 thoughts on “Louis Tomlinson: Mama me je pred smrt molila da se pomirim sa Zaynom, sad se volimo više nego ikad!

  1. Ljubaaav ???? meni je nabacio najveci osmeh na svetu ?
    I da, moooliiim vas pisite o njegovom gostovanju u BBC1 ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.