Louis o povratku 1D: Biće vremena za to, ko zna kad ćemo se okupiti!

Sva četiri momka iz 1D rade na solo karijerama i sasvim je moguće da će sva četiri ove godine izbaciti svoje albume. Iako se Directioneri nadaju da bi to moglo da znači da će se oni okupiti makar krajem ove ili početkom sledeće godine, Louis otkriva da se o tome uopšte ne razmišlja!

Gostujući u jednom jutarnjem programu u Americi, Louis je odgovarao i nezaobilazno pitanje o velikom povratku. “Biće vremena zato”, rekao je on. “Niko ne zna kad će se to desiti. Uživamo što smo samostalni, istražujemo svoje solo poduhvate.”

Da podsetimo, momci su krajem 2015. godine najavljivali da bi pauza mogla da traje između jedne ili dve godine ali isto tako, tad su verovali da se niko od njih neće baviti solo karijerama već da će odmarati i eventualno pisati pesme. Međutim, stvari su se očigledno drastično izmenile! Nadamo se da će Directioneri ostati složni i da će im solo albumi momaka biti dovoljni da prekrate čekanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 28. januara na famoza.net možete osvojiti jedan “For You” album Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija álbum! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Čije je dete? Niall uhvaćen u prodavnici bebi odeće!

4 thoughts on “Louis o povratku 1D: Biće vremena za to, ko zna kad ćemo se okupiti!

  1. Naravno da cemo ostati slozni i cekati ih koliko god bude bilo potrebno. Isto tako jedva cekam solo albume, zanima me kako ce to zvucati. Samo neka se okupe sto je brze moguce. ☺️? #directionerforever

  2. Ogromna mi je zelja da se oni ponovo sastave i da odem na njihov koncert… Gledam neke snimke sa njihovih nastupa i devojke kako vriste,skacu,pevaju,igraju… Nadam se da cu i ja jednog dana doziveti tako nesto

  3. Famozo jeste li videli da je Logan Henderson iz benda Big Time Rush izbacio svoju pesmu Sleep Walker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.