Lora Radojević nam priča o svom najdražem susretu sa Biebsom: Slikali smo se i pričali, bio je predivan prema nama!

12224256_552150664943810_1803608345_n

Naravno da život u Americi značajno povećava šanse da uživo upoznate Justina Biebera, ali mali broj članova fandoma time može da se pohvali. Oni koji su sa Jusom pričali čak četiri puta mogu se izbrojati na prste a jedna od tih osoba je i naša devojka iz Viskonsina, Lora Radojević!

Lora nam je već otkrila da je Jusa srela u Čikagu nakon njegovog “Purpose” koncerta a sad nam je otkrila kako su izgledali svi ti susreti! “Srela sam Justina četiri puta. Dva puta je to bio meet and greet (gde je sve bilo na brzinu, pa ne bih da pričam o tome) ali dva puta sam ga srela u javnosti”, priča ona.

“Došao je u Čikago u tajnosti kako bi održao akustičnu sesiju za svoj ‘Purpose’ album. Čekali smo ga čitavog dana na aerodromu da bismo na kraju videli pet džipova koji dolaze na aerodrom i znali smo da su oni tu zbog njega. Izašli smo iz našeg automobila i čekali smo. Izašao je i bio je preko puta parkinga a mi smo mu rekli ‘Ćao Justine’ a on nam je uzvratio sa, ‘Hej ljudi, nisam vas ni video! Dođite ovde’ i počeo je da nam maše. Bilo nas je 10 i proveli smo dosta vremena pričajući s njim a onda smo se slikali i nije mogao biti draži prema nama. Uopšte mu se nije žurilo.”

Pročitajte još  Genijalno uklopljeno: Biebs igra uz pesmu iz "High School Musicala"! (video)

12237326_998191126910792_1951372146_n

“Nakon što smo pričali i što smo se slikali, pustile smo ga i otišle smo do svojih kola. On je ostao tamo i vozio je skejt po aerodromu a mi smo samo gledale iz daljine i ludele smo zbog svega što se desilo. On je kasnije te večeri tvitovao zahvalnost Čikagu jer mu je dopustio da jednom bude normalna osoba! On jako voli kad ga ljudi poštuju a ako biste hteli da ga sretnete, potrebno je da poštujete njega i njegov prostor!”, kaže Lora. U prevodu, Justinu se ne prilazi vrištajući i sa kamerom koja mu se gura u lice. Potrebno je javiti mu se kao i svakom normalnom ljudskom biću i ostati na nekoj pristojnoj distanci. Nažalost, on to toliko retko doživljava da se svaki put obraduje kad ga neko toliko poštuje, kao što je to uradila Lora sa svojim drugaricama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lora Radojević

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #45 - glasajte za JEDNU omiljenu pesmu svakog dana!

7 thoughts on “Lora Radojević nam priča o svom najdražem susretu sa Biebsom: Slikali smo se i pričali, bio je predivan prema nama!

  1. Stv ima previse srece toliko zvijezda da upoznaa i naravnoo ne znam zasto ga ne ispostuju pa bre on je mlad ima 22 godine jos se ljute kad ih odbije pa brate imaju srece sto im dolazzi u drzavu kako je nama iz Crne Gore ne mozemo da ga vidimo mozda nikad…??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.