Lodovica Comello još sanja Evroviziju!

Lodovica Comello trenutno glumi u seriji “Extravergine” koja se emituje na italijanskoj verziji televizije Fox, ali i pored velikog uspeha, Lodo i dalje ima želju da se bavi drugim stvarima. Ona je tako napomenula da planira da se vrati muzičkoj karijeri, a spomenula je i mogućnost učešća na Evroviziji!

“Ja ne odustajem od moje druge velike strasti, a to je muzika. Međutim, za to sad nemam vremena, ali nikad ne reci nikad”, priča ona. Naravno, San Remo je čuveni muzički festival u Italiji čiji pobednik predstavlja ovu zemlju na Evroviziji. Lodovica je pre više od dve godine učestvovala na festivalu ali tad nije uspela u nameri da osvoji prvo mesto.

U međuvremenu, ona kaže da se snimajući novu seriju nekad tresla kao prut, jer u njoj tumači tridesetogodišnju devojku koja je već devica, pa se priča upravo vrti oko toga. “Bojala sam se scene u kojoj je trebalo da se zadovoljavam ispred svih. Međutim, ispalo je da se ta scena snima na komičan i opušten način. Na kraju mi je bilo zabavno. Spremna sam za nove uloge, ali za sad, nemam planove na tom polju”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Čekamo odgovore: Ovo su 20 vaših pitanja koja smo poslali Lodovici Comello!

One thought on “Lodovica Comello još sanja Evroviziju!

  1. Pa zašto ne? ja bih voljela da nekoga vidim koga znam iz Italije.. A oni idu direktno u finale.. tak da zaš ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.