Lodovica Comello još sanja Evroviziju!

Lodovica Comello trenutno glumi u seriji “Extravergine” koja se emituje na italijanskoj verziji televizije Fox, ali i pored velikog uspeha, Lodo i dalje ima želju da se bavi drugim stvarima. Ona je tako napomenula da planira da se vrati muzičkoj karijeri, a spomenula je i mogućnost učešća na Evroviziji!

“Ja ne odustajem od moje druge velike strasti, a to je muzika. Međutim, za to sad nemam vremena, ali nikad ne reci nikad”, priča ona. Naravno, San Remo je čuveni muzički festival u Italiji čiji pobednik predstavlja ovu zemlju na Evroviziji. Lodovica je pre više od dve godine učestvovala na festivalu ali tad nije uspela u nameri da osvoji prvo mesto.

U međuvremenu, ona kaže da se snimajući novu seriju nekad tresla kao prut, jer u njoj tumači tridesetogodišnju devojku koja je već devica, pa se priča upravo vrti oko toga. “Bojala sam se scene u kojoj je trebalo da se zadovoljavam ispred svih. Međutim, ispalo je da se ta scena snima na komičan i opušten način. Na kraju mi je bilo zabavno. Spremna sam za nove uloge, ali za sad, nemam planove na tom polju”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gde smo sad: Koncerti Sel, Ari, Martine i Samuela, prodaja Tini CDa, intervju sa Lodo i Albom!

One thought on “Lodovica Comello još sanja Evroviziju!

  1. Pa zašto ne? ja bih voljela da nekoga vidim koga znam iz Italije.. A oni idu direktno u finale.. tak da zaš ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.