Lodo Comello o novoj turneji: Moja publika iz “Violette” je porasla sa mnom!

Lodovica Comello veoma je aktivna ovih dana a nakon pevanja u finalu italijanskog kupa, za vikend je završila svoju mini italijansku turneju i prepuna je utisaka, o čemu je pričala za lokalni medij Il Giorno.

Upitana da li ova turneja predstavlja definitivan raskid sa “Violettom” ona je poručila, “Pa, ja odrastam ali i moja publika. Moj šou sad ima jači rok prizvuk a promenila sam i izvođenje nekih mojih starih pesama. Gledajući u publiku sad primećujem da tamo nisu više samo tinejdžerke već i mlade žene.” Lodo ističe i da novi album odavno sprema! “Ceo proces počeo je još pre godinu dana ali stvari su se usporile zbog mojih obaveza na televiziji.”

Italijanska zvezda ovih dana promoviše i svoj novi spot “50 Shades of Colours” u koji je uložila mnogo truda. “Ovo je kompleksan video sa puno efekata, koreografije i serijom monohromatskih (crno-belih) kostima. Sve smo uspeli da snimimo za dan ali za to je bilo potrebno baš mnogo priprema”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lodo Comello uoči večerašnjeg finala San Rema: Čekala sam ovu priliku čitavog života!

4 thoughts on “Lodo Comello o novoj turneji: Moja publika iz “Violette” je porasla sa mnom!

  1. FAMOZO,FIFTH HARMONY SU STAVILE NA NJIHOV IG SLIKE IZ STUDIJA I TAGOVALE SU PROFIL 5H3 (KAO NJIHOV 3. ALBUM) PIŠITE O TOME MOLIM VASSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.