Lo vivo para Demi. ❤™ (Demi Lovato ask)

demika

Pozdrav ekipa! Moje ime je Aleksandra. Ja sam, ništa više nego još jedan vatreni fan pop pevačice i glumice, Demi Lovato. Ovaj ask.fm sam posvetila njoj, jer je ona moj idol #1. Ask.fm osnovan je 30. januara ove godine, a tog dana i krenula sam sa radom. Od tada je stranica često aktivna i svakodnevno Vam pruža informacije. Tu sam sa najsvežijim novostima, fotografijama i zabavom.

Ask.fm: Lo vivo para Demi. ❤™

Trudiću se da na Vaša postavljenja pitanja dam što precizniji odgovor, u što bržem vremenskom periodu. Volela bih da čujem Vaše mišljenje o mom radu, tako da su i kritike poželjne. Molila bih bez perverzije i uvreda. Ask.fm je nedavno dostigao 1k pratilaca, što za mene predstavlja veliko zadovoljstvo, i zahvalnost mojim vernim pratiteljima. Takođe, veliku zahvalnost šaljem grupi #DLCTB. 🙂

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne! Stanice koje smo objavljivali mogu biti ponovo objavljene nakon tri meseca.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi najavila album "Tell Me You Love Me", izlazak je jako blizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.