Little Mix priznaju: Pijane smo slale poruke Ariani Grande i Taylor Swift!

Zamislite da popijete koju čašu više, i da se na vašoj listi kontakata nalaze megazvezde kao što su Taylor Swift i Ariana Grande – sigurni smo da biste im do jutra pisali. Slična situacija se dogodila i devojkama iz Little Mixa, koje priznaju često da prave razne ludosti kad su pijane, a jedna od njih su i poruke koje šalju Ariani i Tay u takvom stanju!

Naime, devojke su za iHeart Radio snimili najluđi video ikad, u kome su otkrile šta su sve radile u najčudnijim mogućim situacijama, i kada je Perrie upitala koja od njih ima najveće šanse da pošalje nekome poruku pijana, Jesy je podigla ruku! “Ja sam poslala jednu sramotnu poruku Ariani Grande kad sam bila pijana” priznaje Jesy!

Jade je imala sličnu situaciju sa Taylor! “Zar nisi ti zvala Taylor Swift pijana?” pitala ju je Perrie, a Jade je priznala da je to istina, i uz to priznala da voli da izgubi kontrolu kad piše u grupnim četovima! “Volim da napravim malo haos, ali ne šaljem gole fotke ili tako nešto” otkriva ona. Zabavite se i vi uz ovaj video!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dominacija: Čak osam nominacija za Selenu Gomez i Justina Biebera na Teen Choice Awardsu!

One thought on “Little Mix priznaju: Pijane smo slale poruke Ariani Grande i Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.