Pogledajte odmah: Little Mix održale uspešan onlajn koncert!

Vatromet, sjajna atmosfera, dobra muzika i zabavni intervjui – sve je to imao onlajn koncert koji su devojke iz Little Mixa održale sinoć! Devojke nisu u mogućnosti da za svoju publiku održe ovakav spektakl uživo, kao što ni ostatak sveta to ne može, ali solidna zamena je onlajn nastup koji je posle svima dostupan za gledanje, i to su devojke pokazale odličnom atmosferom koju su stvorile makar preko malih ekrana!

Naime, devojke su sinoć uživo na YouTube kanalu Meerkat Music priredile koncert koji su još krajem jula zakazale, a da su ispunile očekivanja, definitivno je istina, što je pokazala i publika, jer ih je uživo gledalo oko 350 hiljada gledalaca! Pregledi će vremenom samo rasti, jer je video i dalje dostupan za gledanje!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feels so good to be back performing together 🥰 our performance of Holiday from the Meerkat Music Show is live on YouTube now. Link in stories 🌴

A post shared by Little Mix (@littlemix) on

Devojke su na svom Instagramu izdvojile isečak iz “Holiday”, najsvežije pesme koju su izvele, a nisu izostali ni “večni” hitovi poput “Touch”, “Wings”, “Shout Out To My Ex” i drugi. Raspoloženje je sve vreme bilo odlično, a pošto se i sam šou zove “Meerkat Music”, nije izostao ni voditelj u stom stilu koji ih je zasmejavao i postavljao im zabavna pitanja između izvođenja pesama. Reakcije fanova na društvenim mrežama su izuzetno pozitivne, naročito jer su devojke bile na visini zadatka kad je u pitanju pevanje.

Pročitajte još  Užas na m&g sa Little Mix: Zabranjeni selfiji, škrabanje po knjigama i susret do 17 sekundi!

Koncert je dostupan na YouTubeu, besplatno kao i bilo koji drugi video, tako da ostaje da kliknete na video i uživate u više od pola sata spektakla!

Ovde imate i set listu, šta su sve devojke pevale:

Woman Like Me

Break Up Song

Wings

Holiday

Shout Out To My Ex

Touch

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Pogledajte odmah: Little Mix održale uspešan onlajn koncert!

  1. Gledala sam koncert! Bio je predobar! Devojke su bile na visini zadatka! Njihovi glasovi su apsolutno nevjerovatni… Cekanje tog koncerta se stvarno isplatilo. Btw, postavila sam skrinove sa koncerta na story to vece i little mix su stvarno pregledale. Apsolutno sam presrecna. Koncert je bio odlican! ❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.