Little Mix o albumu “Get Weird”: Naše provokativne tekstove mogu slušati i deca! (video)

little-mix-press-shot-blog

Članice girl benda otkrivaju da su bile vrlo nevaljale kad su pisale pesme za svoj treći album Get Weird!

Devojke iz Little Mixa – kvarteta koji sačinjavaju Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall i Leigh-Anne Pinnock – razgovarale su nedavno s novinarkom britanskog Evening Standarda, a tom prilikom Perrie je izjavila: “Ima mnogo otkačenih pesma na ovom albumu. OMG, neke od njih zadiru u pomalo provokativne teme, ali ne previše direktno.”

“Bile smo veoma nevaljale kad smo pisale tekstove. ‘Adidas’ je, na primer, vrlo bezobrazna pesma ali na jedan skriven način, kako bi i mlađa publika mogla da je sluša a da ne shvati o čemu se radi. Ali stariji ljudi će ukapirati,” kaže Edwards.

88875086122

Tokom dela razgovora vezanog za komponovanje i pisanje tekstova, Jade izjavljuje: “To je proces koji uključuje naša sopstvena iskustva, kao što su ljubavne veze i slično, te se trudimo da pišemo tekstove za naše fanove ali razmišljamo i o tome šta bismo i same volele da čujemo. Takođe, tu su i pesme poput ‘Clued Up’ i ‘I Won’t’ koje su tu da vas inspirišu ili vas nateraju da se osećate bolje u sopstvenoj koži.”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pišite im: Evo gde i kako pisati devojkama iz Little Mixa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.