Little Mix: Najvažniji zadatak nam je da pomognemo ljudima da se osećaju moćno!

Little Mix već dugo imaju status devojaka koje jako vode računa o mentalnom stanju svog fandoma, i navode upravo da njihove pesme imaju za cilj da ih podignu i izbore se sa svojim problemima.

“Želimo da naše pesme osnažuju ljude, da imaju više samopouzdanja”, kaže Jade. “Ako se neko oseća loše, želimo da ih naša muzika usreći.” Jesy je navela i jednu obožavateljku kao pozitivan primer i dokaz da uspevaju u tome. “Jednom nam je ta žena pričala kako je upravo raskinula sa dečkom. Onda joj je drugarica poslala našu pesmu, nakon čega se osećala mnogo bolje. To je bilo baš lepo.”

Iako je to veliki pritisak, devojke kažu da im prija što pomažu. “Mi smo devojke za devojke. Little Mix govori o ženskoj snazi i sestrinstvu. Ako se držimo zajedno, mi smo velika snaga. Zato bi trebalo da budemo jedna uz drugu. Volim koliko smo jake, snaga žena je neverovatna. Stvari koje radimo su nestvarne” zaključuje Perrie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix ponovo mole: Pomozite nam da pobedimo 1D na BRIT Awardsu!

2 thoughts on “Little Mix: Najvažniji zadatak nam je da pomognemo ljudima da se osećaju moćno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.