Lista iz snova: CNCO otkrili sa kojim zvezdama žele duet!

Latinoamerički bend CNCO već nam je dobro poznat po saradnji sa Little Mix na remiksu pesme “Reggaeton Lento” koja je obeležila leto 2017. godine, a Christopher, Richard, Joel, Erick i Zabdiel su u novom intervjuu otkrili da imaju želju da sarađuju sa velikim imenima na britanskoj sceni, među kojima su One Direction i mnoga velika imena!

CNCO tako ne krije da ima veliki san da sarađuje i sa nekadašnjim članom One Directiona, Zaynom i ističu da bi voleli dase to ostvari što je pre moguće! “Ed Sheeran, Sam Smith, One Direction, Zayn,” nabrajali su oni, gde su nakon spominjanja Zayna konstatovali da bi duet sa njim bio veoma kul! Oni su se osvrnuli i na već postojeći duet, odnosno “Reggaeton Lento” remiks sa Little Mixom za koji ističu da je bio neverovatno iskustvo za njih.

“To je bilo neverovatno, kul iskustvo zato što je to bila prva pesma koju smo uradili sa stranom na engleskom,” zaključuje jedan od momaka. Momci imaju velike planove i želje, ali verujemo da će ih sigurno ubrzo i ostvariti! Sa kim biste voleli da CNCO sarađuje?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ CNCO

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Liam Paynu o Zaynovom odnosu prema Harryju: Neki ljudi se prave da su prijatelji a u stvari nisu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.