Lisa i Lena: Roditeljima smo pokazivale snimke pre nego što ih objavimo!

Mlade TikTokerke i influenserke Lisa i Lena su bezbroj puta pokazale svoju skromnost i brigu prema svima onima koji ih prate. Svoj privatni život čuvaju pod velom tajnosti, ali isto tako, njih dve izuzetno vode računa šta objavljuju i kakvim se tekstovima služe. One imaju veliki uticaj na mlade devojke, pa baš zato ne žele da na bilo koji način loše utiču na omladinu.

Kada je reč o porodici, Lena je objasnila kako su postavile granice i šta se ubraja pod terminom ‘posao’: „Naša porodica, prijatelji i odnosi nisu naš posao, niti mesto gde živimo. Pazimo i na pesme: ne koristimo ništa što ima razvratne tekstove ili psovke. Takođe ne želimo da se previše pokazujemo. Mislim da imamo funkciju uzora za mlade devojke koje nas prate. Zapamtite, sve što stavite na internet ostaje tamo.” Lisa se takođe dotakla i privatnosti: “Čuvajte svoju privatnost. Ponekad vidim snimke na TikTok-u na kojima mlađa deca plešu uz muziku sa potpuno bolesnim tekstovima. Kada vidim da neki ljudi očigledno i ne znaju koje tekstove zapravo pevaju, pomislim da je to loše. Ne znate ko gleda te video snimke.” Pored toga, Lena je otkrila: “Roditeljima smo pokazivale video snimke i želele smo da ih oni prvo pogledaju pre nego što ih objavimo.”

Pročitajte još  Mediji tvrde da je Lena zaljubljena u italijansku pevačicu!

Gde ima ljubavi ima i mržnje, a poznati to najbolje znaju, pa evo šta su devojke rekle o hejt komentarima koje dobijaju: “Ako me neko ne voli, nije me briga. Ljudima najčešće ne ide dobro, zbog čega vređaju druge. Morate imati više saosećanja.” Posle nekog vremena su se oprostile od TikToka i izbrisale nalog, a Lena je objasnila zašto su to odlučile: “Tada je Musical.ly postao TikTok. Imale smo najveći nalog na svetu u to vreme i bile smo kao lica te aplikacije. Otkrile smo da aplikacija postaje sve opasnija i nismo se složile sa tim. Znale smo da i deca koriste TikTok zbog nas.”

Međutim, nakon toga su ga ponovo otvorile: “Lena je morala da me nagovori da se vratim posle godinu dana. Stupile smo u kontakt sa ljudima u TikTok-u i pitale šta se promenilo. Možda nisu sve tačke kakve bismo želeli da budu, ali mi se trudimo da tu napravimo razliku i pokažemo da društvene mreže takođe mogu biti sjajne i pozitivne. Želimo da podržimo tinejdžere da pronađu svoj identitet i pokažu da treba da prihvate sebe”, rekla je Lisa.

Ona je inače prošle godine krštena, a sam taj čin za nju mnogo znači: “Odrasle smo kao hrišćani i bilo mi je važno da se nisam krstila samo zato što su mi roditelji dali veru, već zato što sam odlučila da to uradim sama. Krštenje je bilo sjajno i veoma lepo. Posle prošle godine sa svim usponima i padovima, znala sam: spreman sam.” Takođe, ona je religiji i te kako posvećena: “Volim da čitam Bibliju. Mnogi misle da je to dosadna knjiga sa puno pravila. Ali ima mnogo mudrosti u tome, toliko lepih stvari. Uživam da slušam hrišćansku muziku kao što je bogosluženje.” Naravno, i Lena se krstila ali ništa nije objavljivala o tome, jer, kako je sama navela, “za nju je to nešto privatno”.

Pročitajte još  Lisa i Lena u novom intervjuu otkrile da li postoji konkurencija između njih dve!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.