Lisa i Lena predstavile svoju kolekciju za H&M, tvrde da će biti dostupna i fanovima u Srbiji, Hrvatskoj…

O tome se dakle radi! Lisa i Lena već neko vreme nisu preterano glasne kad je reč o budućim projektima, ali sad znamo da su bile prilično zauzete kreiranjem svoje prve kolekcije za H&M, koja će u prodaji biti od jula!

“Ovo je naša prva kolekcija koja može da se kupi širome sveta. Bez obzira da li živite u Nemačkoj, Poljskoj ili nekom delu Amerike, samo posetite najbliži H&M i njegovo dečije odeljenje… Takođe, sve ovo će biti dostupno da se poruči iz svih delova sveta onlajn. Kolekcija stiže krajem jula i biće dostupna ograničeno vreme”, napisale su one.

Doduše, njihove reči nije lako protumačiti, jer kad kažu da će se sve prodavati širom sveta, možda tu misle upravo na ovaj deo preko interneta, što u slučaju naših zemalja nije toliko povoljno. Osim poštarine, treba platiti carine i poreze, tako da cena može da se baš nazida, skoro duplo. Ipak, ako tokom jula posetite neki H&M, raspitajte se!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Lisa i Lena predstavile svoju kolekciju za H&M, tvrde da će biti dostupna i fanovima u Srbiji, Hrvatskoj…

  1. OMG!! Obožavam njihovu j1mo71 kolekciju i odlične su kreatorke, a sad sam oduševljena kada će to biti moguće kupiti u dućanu. Nadam se da će i kod nas biti dostupno. Ako hoće obavezno ću kupiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.