“Šetala bih bez majice”: Lisa i Lena odgovaraju na “kontroverzna” pitanja!

Lisa i Lena, najpoznatije mlade nemačke influenserke, često su pozvane u razne nemačke zabavne emisije, jer sa sobom donose opuštenu i “luckastu” atmosferu, pa su za serijal “Raw and Uncut” snimale intervju u kom su otkrile da bi rado volele da se u nekom trenutku razdvoje da bi ih ljudi pamtili i kao individue i da bi bolje upoznale sebe, a novi segment intervjua su i “pikantna” pitanja na koja su devojke morale da odgovore, ali su se snašle odlično!

Runda pomalo “neptijatnih” pitanja krenula je od Lene, pa je Lisa za nju izvlačila pitanja sa gomile. Atmosfera se zahuktala već kad je pitanje za Lenu bilo na koju luksuznu stvar je potrošila najviše novca! “Verovatno moj telefon ili mašina za šivenje, doduše mašina je bila poklon, ali skup” bio je njen neočekivani odgovor.

Kada bi bila muškarac na jedan dan, Lena bi pustila bradu, a kad su u pitanju stvari od kojih je “zavisna”, kaže da ni ona telefon ne ispušta iz ruke. “Osim brade rado bih šetala svuda bez majice” našalila se Lena kad su je upitali šta bi radila kao muškarac.

Kad je red došao na Lisu, pitanja su bila takođe pikantna, pa je Lisa otkrila i da je piškila u bazenu ne samo kao dete već i kad je porasla! “Svako ko kaže da nije, definitivno laže” kaže Lisa kroz smeh. Kad bi jedan deo tela na sebi mogla da izmeni, Lisa kaže da bi promenila svoja stopala, ali da je ostalim delovima tela zadovoljna.

Pročitajte još  Obožavaju ih: Marcus i Martinus ne propuštaju da komentarišu slike Lise i Lene!

Devojke su ostale “ljubazne” kad su u pitanju uvrede drugih ljudi, pa kažu da to inače ne vole, kao ni tračarenje, a Lisa tvrdi i da nikada nije poslala provokativnu fotku nekome.

Ova zabavna pitanja devojke su radile na pauzi od časova glume, jer su obe trenutno u Kelnu u školi glume kojoj su odlučile ozbiljno da se posvete, pa se nadaju da će dobiti neke uloge u budućnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.