Lisa i Lena o majčinstvu: Želimo da usvajamo decu!

Prošle su dve i po godine otkako su Lisa i Lena otkrile da su usvojene, a devojke su sad odgovarajući na pitanja fanova otkrile da ih to inspiriše da i same postanu majke na isti način. Upitane da li su i same razmišljale da usvajaju decu ili bi radije da ih rađaju, Lisa je odgovorila, “Verovatno oboje”, prenosi Promiflash.

Lisa već zna i koliko dece želi, a rekli bismo da je brojka sve iznenadila! “Želim četvoro dece. Mislim da je to kul jer je nas četvoro u porodici. Međutim, biće ono što će biti”, ističe ona, dok Lena nije išla u takve detalje. Četvoro dece deluje kao nešto što nije lako ostvarati, ali ako ih Lisa bude i usvajala, onda je to već druga priča! Nažalost, u svim zemljama, pa i onim najbogatijim poput Nemačke, mnogo je ostavljene dece koja odrastaju kao siročići. Lisa i Lena imale su tu sreću da pronađu novi dom, a kažu da nisu ljute na svoje biološke roditelje koji su ih jednostavno stavili na usvajanje, i sa kojima verovatno i nisu u kontaktu.

Pročitajte još  Pogledajte čitav duel: Lisa i Lena u flosdens obračunu!

Lisa i Lena ove dane uglavno provode zabavljajući svoj veliki fandom na Instagramu, a neretko postavljaju i fotke gde ih vidimo dok borave u prirodi. Treba reći da je u Nemačkoj dosta drugačije stanje kad je reč o korona virusu nego kod nas, jer se ljudima dozvoljava da borave napolje koliko god žele, ali pod uslovom da drže distancu jedni od drugih. Sudeći po slikama, Lisa i Lena upravo to i rade, koristeći lepo vreme. Mnogima nije jasno kakvi su njihovi planovi za budućnost s obzirom da su čvrsto odlučile da više ne budu samo zvezde društvenih mreža, ali devojke su već pričale o tome koliko žele da postanu glumice, što čak i za njih neće biti lako za ostvariti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bend New Hope Club snimio spot sa Lisom i Lenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.