Lisa i Lena: Ne znamo zašto nas toliko volite!

Lisa i Lena imaće svoj debi kao glumice u TV drami koja će se prikazati na jednoj nemačkoj televiziji 23. oktobra, a devojke su povodom toga pričale sa medijima upravo o svojim glumačkim karijerama, ali su se i osvrnule na sve što su radile do sad.

Kako Lisa kaže, one su uloge u filmu dobile na poziv, odnosno nije bilo potrebe da idu na audicije. “Mi smo to odmah prihvatile. Ovaj film izražava stav koji apsolutno podržavamo”, ističe ona. Priča filma inače govori od dve infuenserke koje za veliki novac treba da reklamiraju antibebi pilule, iako one mogu biti veoma opasne.

Lena kaže da je gluma oduvek bio njihov najveći san, a ne da se bave muzikom ili budu zvezde društvenih mreža. “Mo smo devojke iz malog švapskog sela. Nama je gluma oduvek bila san, baš kao što bi mnogi momci hteli da budu profesionalni fudbaleri. Sad već planiramo nove projekte, ali rano je za to.

Upitane zašto su toliko popularne, skromna Lisa odgovara, “Ne znamo. Znamo da blizanci fasciniraju ljude, ali ima puno drugih blizanaca. Sa 13 godina smo snimile prvi musical.ly video i jedna stranica sa 100.000 pratilaca je to podelila. To je bio početak, i sve se potom odvijalo brzo”, objašnjava ona.

Pročitajte još  Prostor samo za njih: Lisa i Lena predstavljaju "xLL"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.