Lisa i Lena: Nas dve “zauvek zajedno”? Nema šanse!

Lisa i Lena su bliznakinje, a za blizance se obično kaže da oni nikada ne žele da se rastave u životu i da se osećaju jako povezano jedno s drugim na svim nivoima. Navikli smo da devojke zajedno snimaju, zajedno rade sve stvari, zajedno su skratile i kosu tako da isto izgledaju, ali da li devojke žele zauvek da ostanu tim? Za novi nemački intervju priznale su da ne bi želele tako nešto!

Devojke su za “Raw and Uncut” emisiju odlučile da se sa voditeljkama nađu simbolično u bioskopu, pa je ceo intervju rađen tamo. Razlog je, naravno, njihova ljubav prema filmu. “Naš cilj je da budemo glumice jednog dana. Jako bismo volele da se nađemo na velikom platnu” kažu devojke, koje su već krenule u školu glume u Kelnu.

Kada su u pitanju budući projekti, Lena je otkrila kakvim filmovima bi se najviše radovala! “Možda bih volela neki romantičan film, ali otvorena sam za sve varijante, jednostavno ću sačekati da vidim koji cilj bih mogla da ostvarim” kaže Lena o tome kakvu bi ulogu želela. “Ne volim horore da gledam, ali me recimo jako zanima i kako se tako nešto snima” dodaje ona.

Ipak, Lena ističe da bi se ona u hororu uplašila, i to ne za sebe već za svoju sestru Lisu! “Kad je u pitanju porodica, na nju sam uvek preslaba. Uvek bih gledala da zaštitim Lisu kad bismo se našle u nekoj ukletoj kući” kaže ona, na šta su se raznežile i same voditeljke.

Pročitajte još  Fantastično: Pogledajte devet najpopularnijih slika Lise i Lene na Instagramu u 2018. godini!

Uprkos tome, devojke ne bi volele zauvek da rade isključivo zajedno: “Bilo bi jako dobro da se jedan period zapravo razdvojimo, da upoznamo bolje same sebe. Bilo bi kul i da budemo u nekom domu sa ljudima koji nas neće odmah upoređivati” kažu devojke.

Kad je u pitanju njihova škola u Kelnu, kažu da uživaju! “Htele smo da stvarno učimo negde gde je zaista kvalitetna nastava, to nas je dovelo u Keln, gde smo već upoznale sve grupe i redovno radimo. Normalno radimo sve sa profesorima, mi jesmo internet zvezde ali smo sasvim obične devojke i sve je jako zabavno i uzbudljivo” zaključuju one.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lisa i Lena pričaju hrvatski sa fanovima u Instagram grupi! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.