Lisa i Lena: Mnogi nas mrze jer su zavidni, ali mi ignorišemo!

Lisa i Lena su zahvaljujući društvenim mrežama poznate širom sveta, ali naravno, najvoljenije su u Evropi i naročito Nemačkoj gde i žive, pa ih često intervjuišu njihovi mediji. Devojke je intervjuisao nemački medij Stern, za koji su rado pričale o narednim projektima, kao i o klasičnoj priči kako se izboriti sa hejterima i kako one gledaju na neprijatne komentare.

Već smo pisali prošle nedelje šta bi za Lisu i Lenu bio sledeći korak u karijeri i da bi one rado pošle stopama Holivuda i bavile se glumom profesionalno, a iste teme su se dotakle i za Stern, govoreći o tome da društvene mreže nisu njihova profesija. “Desi se nekad da nas etiketiraju kao Instagram devojke, ali mi ne želimo da društvene mreže zovemo glavnom profesijom. Sve ovo radimo samo jer nam je zabavno. Ali naravno, poštujemo influensere koji to stvarno jesu jer znamo da su mnogi od njih jako kreativni i trude se svaki dan” kaže Lisa. “Šteta je što se takve stvari danas slabo cene” primećuje Lena.

Samim tim što ih na Instagramu prati tolika slava, one su mnogima uzori i svesne su toga! “Kad nas toliko mladih ljudi prati na svim platformama, normalno je da imamo veliku odgovornost. Deca nam često kažu da smo im idoli. To jeste čast, ali i odgovornost koju ne treba potceniti. Zato mnogo brinemo o tome kakav sadržaj plasiramo” poručuje Lena.

Pročitajte još  Lisa i Lena pričale sa devojčicima iz BiH: Doći ćemo u region!

Devojke još uvek nisu doživele neku opasnu situaciju u kojoj su naišle na ogroman hejt, kao što se to recimo desilo Taylor Swift 2016. godine, i zahvalne su na tome, ali kažu da hejtera svakako imaju! “Nismo imale većih problema, iako smo, naravno, nailazile na glasine o sebi, ali njih prosto ignorišemo, jer hejteri bi i voleli da reagujemo na njih. Iza hejta uglavnom stoji i zavist, tako je i van javnosti uvek bilo. Sve to ignorišemo” zaključuju Lisa i Lena.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Lisa i Lena predstavile svoju kolekciju za H&M, tvrde da će biti dostupna i fanovima u Srbiji, Hrvatskoj...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.