Lisa i Lena: Mi ne želimo da budemo idoli, već uzori!

Lisa i Lena ovih dana su poprilično aktivne u nemačkim medijima, najviše zbog promocije svog novog filma koji će premijeru imati 23. oktobra na jednoj nemačkoj televiziji. Devojke su u svom novom intervjuu govorile i o tome kako se osećaju jer se milioni devojčica ugledaju na njih, a čini se da odlično razumeju situaciju u kojoj se nalaze!

“Mi ne želimo da budemo idoli, već samo uzori i izvor inspiracije”, kaže Lena. “Biti idol je opasno. Fanovi samo žele da rade isto što i vi. Nama se to ne sviđa. Verujemo da smo dobro vaspitane, i zato i prihvatamo odgovornost. To što smo prestale da snimamo za TikTok deo je te odgovornosti. Isto tako vodimo računa da pesme koje smo promovisale imaju stihove iza kojih stojimo. Takođe, trudimo se da ne pokazujemo mnogo kože.”

Devojke su već napustile redovno školovanje, a kažu da i dalje misle da je to dobra odluka. “Nije to bilo lako, ali sad radimo posao puno radno vreme. Imamo časove glume, naš šou, brigu oko Instagrama, odgovaramo na e-mailom, imamo svoj modni bred. Nama je lako da popunimo dan”, priča Lena. “Čudno jer smo odjednom zaposlene a imamo samo po 17 godina. Same odlučujemo šta ćemo raditi svakog dana. Naravno, ima dana kad samo odmaramo, ali uvek planiramo svoje dane. Mislim da je to dobro. Isto tako, i dalje živimo u svojoj kući i naši roditelji su još uvek tu”, kaže Lisa kroz smeh.

Pročitajte još  Fandom ih pronašao: Lisa i Lena su u Poreču!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.