Lisa i Lena iskreno: Naše napuštanje TikToka nije bila baš dobra odluka!

Lisa i Lena postale su poznate na aplikaciji musical.ly, ali nakon što je ugašena prešle su na TikTok. Po njihovom mišljenju TikTik se tokom godina mnogo promenio i ove popularne sestre su čak i napravile pauzu 2019. godine. U maju 2020. godine proslavile su njihov povratak. Sada nam otkrivaju koliko je pametno bilo što su napravile jednogodišnju pauzu sa aplikacijom!

”Poslovno je to bila najgora stvar koju smo mogle da uradimo, to priznajemo. Ali posao ne igra glavnu ulogu za nas, a tada smo smatrale da je to pogrešan put i da smo nezadovoljne. Ako tamo nema nikoga ko želi da popravi situaciju, onda za nas nije dobro da idemo tamo. Ako želimo nešto da promenimo, moramo se vratiti. Bilo je zaista dobro za našu psihu da se povučemo i nestanemo na godinu dana.” rekle su bliznakinje u svom najnovijem YouTube videu ‘Leeroy will’s wissen!’.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa und Lena

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza with Lisa and Lena: We never expected any of this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.