Lisa i Lena: Gasimo Tik Tok nalog!

Lisa i Lena su svoju karijeru započele na platformi Mysical.ly koja je kasnije postala Tik Tok, i za ovu društvenu mrežu posebno su vezane kao i njihov fandom, međutim, devojke su šokirale fanove kada su juče na Instagramu otkrile da je vreme da se oproste od Tik Toka, ugase svoj nalog i započnu neke druge stvari koje su planirale.

Naime, Lisa i Lena su na Instagramu i na Tik Toku u podužoj poruci objasnile zašto su se odlučile na ovakav korak. „Imale smo dosta vremena da o tome razmislimo i odlučile smo da ugasimo svoj Tik Tok nalog. Osećamo da je vreme da se povučemo odatle, a novim stvarima ćemo se okrenuti samo ako ostavimo stare da bismo napravile prostora za nove. Odrastamo, naša interesovanja se menjaju, pa kao i način na koji želimo da komuniciramo sa vama. Sve to je uticalo na našu odluku, koju nismo lako donele“ pišu one.

Ipak, devojke su svesne koliko je ovo bio značajan deo njihovog života. „Zahvalne smo jer smo imale tri godine smeha, radosti, zabave, ljubavi i plesa. Hvala vam što ste nas tri godine podržavali, ostanite u kontaktu s nama da biste nas pratili i u budućnosti“ napisale su one i ispod ovoga ostavile linkove ka svojim nalozima na Instagramu, YouTubeu i drugim platformama, tako da nema razloga za brigu jer će devojke nastaviti da budu tu za vas!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Lisa i Lena: Gasimo Tik Tok nalog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.