Lisa i Lena će prenositi Kids’ Choice Awards u Nemačkoj onlajn!

Lisa i Lena su u Nemačkoj trenutno najangažovanije mlade devojke – osim što sarađuju sa Nickelodeonom, nedavno su kreirale i svoju kolekciju obuće, ali situacija sa korona virusom svakako je usporila i njih kao i ostatak sveta. Ipak, njih dve su našle način da se šou nastavi – kako kaže grupa Queen, “show must go on”, tako da će Kids’ Choice Awards u Nemačkoj ipak biti održan, doduše samo onlajn!

Kao što nijedan događaj nije pošteđen, ni Kids’ Choice Awards neće biti održan u Europaparku u Nemačkoj 9. aprila kao što je planirano, ali već danima ekipa traži alternativu – rešeno je da moderatori Lisa, Lena i njihov stariji kolega Jan Köppen prenose onlajn u nedelju, 12. aprila.

“Ne samo mi, već su se i naši gledaoci mnogo radovali ovoj ceremoniji. Sve će ostati isto za sve nominacije. Trudimo se da izvučemo najbolje i da zajedno slavimo. Ovako ćemo ispuniti želju fanova i pokazati da se možemo snaći i u ovakvim poteškoćama” kažu iz tima događaja, pokušavajući nekako da nadomeste otkazivanje.

Za šou su nominovani i Marcus i Martinus, a kao što smo već pisali, bilo je u planu i da momci imaju nastup na ovom događaju – nažalost, zbog otkazivanja momci se neće skoro vratiti na binu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Neverovatni su: Preko 7000 MMera došlo na koncert svojih idola uprkos užasnom vremenu!

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.